AVIS LEGAL

 

-El Responsable del tractament de les dades personals és la Fundació Llibreria Les Voltes.

-La finalitat del tractament de les dades és comunicar les activitats relacionades amb la Fundació

-Les teves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment.

-Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d’acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679..Dades identificatives

 

1. Estàs visitant la pàgina web Llibreria Les Voltes titularitat de Fundació Llibreria Les Voltes amb domicili social a plaça del Vi, 2 – 17004 Girona, Espanya, amb NIF nº G55188700 inscrita en el registre d’associacions de Girona, amb el número de registre 2828 (que en aquest document es diu “EL TITULAR”

 

Pots contactar amb EL TITULAR per qualsevol d’aquests medis:

 

Telèfon: 972224313

Correu electrònic de contacte: llibreria@lesvoltes.cat

 

Hosting web:

 

SW HOSTING

C/ Ponent, 13 -15 Pol. Ind. Mas Llado II 17458 Fornells de la Selva Girona (Spain)

Telefono: +34 972 010 560

Correu electrònic de contacte: FALTA CORREUUsuaris:

 

2. Aquestes condicions (en endavant Avis Legal) tenen com a finalitat regular l’ús de la pàgina web de EL TITULAR que posen a disposició del públic.

L’acces i/o ús d’aquesta pàgina web de EL TITULAR atribueix la condició del USUARI, que accepta, des de l’accés i/o ús, les condicions generals d’ús aquí reflectides. Aquestes condicions seran d’aplicació independentment que en ser cas resultin d’obligat compliment.

 

Us del portal:

 

3. Llibreria Les Voltes proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (en endavant “Els Continguts”) en internet pertanyents d’EL TITULAR o als seus licitant als que el USUARI pugui tindre accés.

 

El USUARI assumeix la responsabilitat d’us del portal. Aquesta responsabilitat s’exedeix al registre que fa necessari per poder determinats serveis o continguts. En aquest registre l’USUARI serà responsable d’aportar informació real o licita. Com conseqüència d’aquest registre, l’USUARI se li pot entregar una contrasenya que serà responsable, amb el compromís de fer ús diligent i confidencial.

 

EL USUARI es compromet a fer ús adequat delsa continguts i serveis que EL TITULAR ofereix a través del seu portal (amb caràcter enunciatiu però no l’imitatiu) a no fer-los per:

Realitzar activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i l’ordre públic

Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal d’apologia al terrorisme o atentes contra els drets humans

 

EL TITULAR té dret a retirar tots aquells comentaris i aportacions que USUARI pugui realitzar en el lloc web. EL TITULAR no es fa responsable de les opinions vertides per la reste d’usuaris.

 

Protecció de dades:

 

4. Tot alló relatiu a la política de dades és troba recollir en el document de política de privacitat.
Llibreria Les Voltes

 Plaça del Vi, 2 – 17004 Girona
 972 20 19 69
 llibreria@lesvoltes.cat

Aquest lloc web fa us de cookies ¿Les acceptes? Més informació Si